Försäljning & service av robotgräsklippare i Norrköping

Söker du en ny robotgräsklippare eller behöver du lämna in din befintliga på service och reparation? Ivan Larsson Skog & Trädgård är din pålitliga partner i Norrköping när du behöver en ny robotgräsklippare. Med vårt noggrant utvalda sortiment från ledande märken som Husqvarna och Stihl garanterar vi kvalitet och hållbarhet. Våra robotgräsklippare är designade för att erbjuda dig den bästa tänkbara gräsklippningsupplevelsen med minimal ansträngning. Besök vår butik för att se de senaste modellerna och få professionell vägledning som hjälper dig att välja den gräsklippare som bäst möter just dina behov.

Lämna in robotgräsklipparen för service & reparation

Försäljare av Husqvarna robotgräsklippare

Ivan Larsson Skog & Trädgård AB är stolt återförsäljare av Husqarna robotgräsklippare. Här hittar du ett brett sortiment av robotgräsklippare som passar till olika syften. Oavsett om du behöver den till en mindre trädgård eller söker något för större grönytor kan du vara säker på att du hittar det som passar just dina behov. Vi har allt från Automower Aspire R4 till Automower 315 Mark II.

Försäljare av Stihl robotgräsklippare

Ivan Larsson Skog & Trädgård AB är stolt återförsäljare av Stihl robotgräsklippare. Här hittar du ett brett sortiment av robotgräsklippare som passar till olika syften. Oavsett om du behöver den till en mindre trädgård eller söker något för större grönytor kan du vara säker på att du hittar det som passar just dina behov. Utöver det erbjuder Stihls robotgräsklippare intelligent navigering med smidig appstyrning och ett effektivt klipp- och laddsystem, på så sätt kan du njuta av tiden i din trädgård till fullo.

Service av robotgräsklippare

Hos Ivan Larsson Skog & Trädgård AB förstår vi vikten av att bibehålla din robotgräsklippare i fortsatt gott skick, därför erbjuder vi regelbunden service av den. Oavsett vilken modell det rör sig om så tar vårt team hand om den med allra största omsorg. Som du kan läsa nedan kräver service och underhåll ett flertal moment och kräver i vissa fall avancerade verktyg och god erfarenhet, därav att du bör lämna in din robotgräsklippare till oss för service.

Kontroll av batteri 

Vi inspekterar batteriet och dess skick. Eventuellt byts det ut om det bedöms vara dåligt.

Kontroll av chassi

Vi går noggrannt igenom robotgräsklipparens chassi och upptäcker eventuella skador och defekter.

Knivbyte

Vi byter ut knivarna så att robotgräsklipparen kan klippa ordentligt.

Funktionskontroll

Robotgräsklipparens prestanda funktioner kontrolleras för att säkerställa optimal funktionsduglighet.

Grovrengöring

Vi tar bort chassi, knivar / knivtallrik, hjul och eventuellt stötfångare för att borsta bort och dammsuga allt löst material. Chassit rengörs.

Finrengöring

Vi går även ner i detalj för att rengöra extra noggrannt på ställen där smuts och damm samlas lätt. Exempel på det är runt däcken eller mellan knivarna.

Din robotgräsklippare ska alltid vara i toppskick

Vårt mål är att säkerställa att din gräsklippare är i toppskick så att du kan njuta av en vacker och välskött trädgård med minimal ansträngning. Kontakta oss för snabb och pålitlig service.

Reparation av robotgräsklippare

Presterar inte din robotgräsklippare som den ska eller blinkar laddstationen? Då ska du lämna in den för reparation hos Ivan Larsson Skog & Trädgård AB. Vi innehar lång erfarenhet och hög kompetens av felsökning och reparation av robotgräsklippare.

Slingavbrott

Misstänker du att slingkabeln har fått ett avbrott? Vi felsöker och lagar slingavbrott.

Begränsningskabel

Vi felsöker, reparerar och byter ut begränsningskabeln.

Lämna in din robotgräsklippare för service & reparation!

Behöver robotgräsklipparen lämnas in för en årlig service eller är det något fel på den? Fyll i formuläret utförligt så återkommer vi till dig.